Thursday, November 10, 2011

jenjalan #2

salam

perghh. nikmat betol cuti. dari pagi sampai petang online, tengok movie kalau tak kuar pegi jenjalan. bangun bangun pegi dapur tengok ape boley makan. then makan depan laptop. heaven. hahahaha. kantoi je tak mandi lagi. hahahahaha

semalam pegi hangout ag. tapi kali nie ngan kawan kawan sekolah dulu. jumaat lepas tu ngan kawan kawan matrik yeee. alahai. yg kat jenjalan #1 tu laaaaa. dah lame dah tak jumpe mereka. dari lepas amek result spm tahun lepas kot. lepas tu semua pon dah busy nak sambung study. tapi mereka bukan kesah sangt pon sebab mereka semua kat kmj. aku je tersesat pegi kmm tu. ape la naseb. haishhh!~


haaa. tengok ini pic dari kiri yee. yang purple tu tak tau study kat mane sekarang sebab die kelas laen. tak kenal sangat.. shawl merah kat uthm. sebelahnye tu aku laa kan kat kmm. kenal tak?. tau la cun. hahaha. dan sume yang ag empat ke kanan tu semua nye kat kmj. kmj dimonopoli oleh budak budak tigs yeee. bosaannn. hahaha

sebenarnye janji nak jumpe pukul 2 tapi aku pukul 10 dah kuar rumah sebab nak teman piqa pegi sekolah dulu amek sijil spm. so, puluk 12 lbey dah sampai dah kat bpmall tu. sampai sampai je terus makan kfc ngan fify sebab dah lapo tahap gaban.

kuar kali nie tak buat aktiviti ape sangat sebab fify nak balek pukul 3 aku pulak nak balek pukul 4. nak tengok wayang pon tak sempat. kami just lepak lepak kat food court bpmall tu sambil ketawe terbahak bahak umpama food court itu kami yang punya. muahahahahahahahahaha!~


duduk kat food court tu bley tahan lame la jugak. dah la duduk ramai ramai. tapi fazreena sorang je yang beli makanan. maggi je pulak tu. boley la kan. buat ade ade. tira ngan wana ag laaa beli mr.magic je. walhal sebelah tempat kami duduk tu cantek je ade tertampal papan tande "OUTSIDE FOOD ARE NOT ALLOWED". hahahahaha



lepas lepak lepak kat food court konon nak pegi maen bowling. siap dah diri depan pintu ag. tapi tak jadik sebab ramai orang maen. mungkin tiada lane lagi untuk kami. so amek pic depan bowling je laaaa. weeeee


aku yang jerit jerit 'cepat amek pic kat eskalator. sorang satu tangga' buruk perangai kau nie rupenye. hahaha


akhirnye lepas tak jadik maen bowling kami karok je laaa. samapi serak serak suara aku nyanyi. sape suruh kalian malu malu. aku nyanyi je la banyak banyak lagu walhal aku bayar seringgit jeee. kahkahkahkah


nie pic before fify balek. pose dulu gaya model. nampak tak ketinggianku di situ. yang tira aku tak tau die pose gaya ape tu. hahaha


aku paling suke pic nieee. nampak tak senyuman aku lebar. comel gak ek senyum macam nie. nak senyum macam nie la lepas nie. nampak gigi semua. comel. comel. hahaha. perasannn. 


2 comments:

  1. hahaha. aku dah cakap ngan fazreena laaaa. die cakap 'takpe' hahahaha

    ReplyDelete