Monday, April 11, 2011

CELIK tapi BUTA

orang yang paling susah nak di tipu : diri sendiri

haishh!~. memang betul pon kan. kalau kawan kawan sendiri senang je nak tipu. cikgu, mak bapak, atau sape sape je la. tapi yang paling susah memang diri sendiri. lagi lagi kalau kite nak tipu diri kite sendiri pasal orang yang kite suke *eh macam pelik je ayat nie. faham kan sendiri la* . orang yang kite suke sangat. bile beliau tak mesej or tanye khabar kite pon. mesti kite akan bake-up beliau balek. cakap beliau buzy la. banyak keje. nak study study lagi. kite akan terus bake-up beliau walaupon sebenarnye hati kite rase saket sangat. tapi kite akan terus bake-up beliau. terus bake-up. dan bake-up lagi.. untuk ape? untuk jage perasaan sendiri sebenarnye. senang cakap tak nak terima kenyataa.
walaupon bila kawan baek kite sendiri cakap yang beliau sebenarnye tak ingat langsung kat kite pon. kite akan terus bake-up beliau. yela. tak kan kawan baek sendiri nak tipu. btol tak?. kadang kadang ade bende yang kite tak nampak tapi orang laen yang nampak. tapi kite still tak boleh nak terima jugak.
betul la kan yang selame nie orang cakap 'cinta itu buta' *eh? cinta ke aku kat beliau?* bila kite dah suke kat someone tu. kentot beliau pon cakap wangi. muke ketat pon cakap comel. nape boleh jadik macam tu? aku pon tak tau la ngeng.hehe.
biar la rase tu terbang ngan kapal terbang yang beliau naek malam nie. jangan nak mention name beliau lagi. cukup la pe yang aku dah rase. eceh2..

p/s: aku dah  tak sanggup lagi..

No comments:

Post a Comment